2015max

Donghang Li Li itibaren Sütlük Köyü, 11230 Sütlük Köyü/Bilecik Merkez/Bilecik, Türkiye itibaren Sütlük Köyü, 11230 Sütlük Köyü/Bilecik Merkez/Bilecik, Türkiye

Okuyucu Donghang Li Li itibaren Sütlük Köyü, 11230 Sütlük Köyü/Bilecik Merkez/Bilecik, Türkiye

Donghang Li Li itibaren Sütlük Köyü, 11230 Sütlük Köyü/Bilecik Merkez/Bilecik, Türkiye

2015max

Sizi asla okumamanızı istediğiniz şok edici bir sonuca götüren sert bir okuma!

2015max

Almond's often very funny in this book. 75% of the book is pure wonderful candy lovin' fun. The other 25% is still worth reading but somewhat lacking in the candy-passion dept. His tours of the smaller-than-huge candy companies in America makes me thing of "This American Life" and is truly sweet little stories.